För studenter

Skapa jättefina uppsatser med hjälp av vårt verktyg

Vi kommer inte bara upptäcka fall av plagiat i din uppsats, utan vi kommer också att erbjuda hjälp av våra expertredaktörer för att hjälpa dig lösa eventuella problem.
StudentWindowDesktop
Gratis plagiatkontroll
speech bubble tail
Gratis plagiatkontroll i realtid
speech bubble tail
Detaljerad plagiatkontroll
speech bubble tail
Likhetsrapport
speech bubble tail
Citat
speech bubble tail
Realtidskontroll
speech bubble tail
Trustpilot
Kostnadsfri

Plagiatkontroll

Two column image

Skilj oss från andra av plagiatkontrollerna genom vårt engagemang för en kostnadsfri första plagiatkontrolltjänst. Hos oss kan du utan ansträngning utvärdera resultaten innan du fattar ett beslut om du ska investera i en omfattande rapport. Till skillnad från många andra prioriterar vi din tillfredsställelse och ger transparens i processen.

Teknologi

Gratis plagiatkontroll i realtid

Two column image

Denna funktion visar sig vara mycket värdefull eftersom den gör det möjligt för användare att jämföra sina uppsatser med nyligen publicerade artiklar och därför säkerställer deras verks relevans och originalitet.

Vårt system är utformat för att upptäcka likheter med uppsatser som har publicerats så sent som för 10 minuter sedan på välkända webbplatser. Detta säkerställer att användare effektivt kan identifiera eventuella matchningar med nyligen publicerat innehåll, vilket möjliggör noggrann plagiatkontroll och säkerställer integriteten i deras arbete.

Hoppa över kön

Prioriterade kontroll

Two column image

Den här funktionen gör att du kan kringgå eller hoppa över kön och fortsätta direkt till fronten, vilket minskar väntetiden avsevärt.

Dokumentverifiering är en process som kräver stora mängder resurser och som kan ta en betydande tid att slutföra. Men med den här tjänsten har du fördelen av att hoppa över väntekön helt och hållet. Genom att använda den här funktionen kan du kringgå den vanliga väntetiden, vilket möjliggör en snabbare och en mer ändamålsenlig process för dokumentverifiering.

Databaser

Databas med vetenskapliga artiklar

Two column image

Vår databas med vetenskapliga artiklar är en unik databas med mer än 80 miljoner vetenskapliga artiklar från de mest populära akademiska förlagen. Om du aktiverar den här funktionen kan du kontrollera ditt arbete mot innehållet i en mängd av kända förlag såsom Oxford University Press, De Gruyter, Ebsco, Springer, Wiley, Ingram och andra.

Genom vårt samarbete med CORE erbjuder vi tillgång till en stor samling forskningsartiklar som samlats in från många Open Access-dataleverantörer. Dessa leverantörer inkluderar arkiv och tidskrifter, vilket säkerställer ett heltäckande och mångsidigt utbud av vetenskapligt innehåll. Med den här tillgången kan du enkelt utforska miljontals forskningsartiklar, vilket underlättar dina akademiska sysslor och förbättrar dina kunskaper inom olika områden.

Information är viktigt

Djupkontroll

Two column image

Funktionen för djup plagiatkontroll omfattar en djupgående sökning i sökmotorernas databaser. Genom att välja det här alternativet kan du få en mer exakt och exakt plagiatkoll för ditt dokument. Denna grundliga granskning säkerställer en omfattande analys, och lämnar ingenting ogjort när det gäller att identifiera potentiella likheter och leverera en mer tillförlitlig bedömning av originaliteten i ditt arbete.

Att välja en detaljerad plagiatkontroll ger betydligt mer omfattande information jämfört med en vanlig kontroll. Denna djupgående analys ger dig en mängd detaljerade insikter för att ytterligare förbättra integriteten och originaliteten i ditt arbete. Det är viktigt att notera att på grund av den här processens noggrannhet kan en detaljerad kontroll ta ytterligare tid att slutföra. Den förlängda väntan är dock väl värt det för dem som söker en noggrann och omfattande utvärdering av deras dokuments unika karaktär.

Detaljer gör skillnaden

Detaljerad rapport

Two column image

Med en detaljerad rapport får du möjligheten att grundligt undersöka originalkällorna till de markerade likheterna i ditt dokument. Den här omfattande rapporten går utöver enkla matchningar och inkluderar omskrivna avsnitt, citat och alla fall av felaktig citering. Genom att förse dig med denna omfattande information ger den detaljerade rapporten dig möjlighet att utvärdera ditt arbete effektivt och göra de nödvändiga ändringarna för att förbättra integriteten och noggrannheten i ditt dokument. Det fungerar som en värdefull resurs för att förbättra kvaliteten på ditt skrivande och säkerställa att ditt dokument uppfyller de högsta standarderna.

4,2/5
Supportpoäng
1 M
Användare per år
1,6 M
Uppladdningar per år
129
Stödda språk
Rekommendationer

Det är vad folk säger om oss

Next arrow button
Angela Chen

11 mars 2024

rating
Jätte bra, man kan lita på den
Anahit Vagoian

7 september 2023

rating
Väldigt bra hemsida för plagiat kontroll. Jag är nöjd
Raeef Bshara

24 maj 2023

rating
mycket bra web app! gillar hur väl strukturerad app layouten är
Oskar Lantz

4 februari 2023

rating
Plag.se är ett användarvänligt och effektivt verktyg för att hitta plagiat. Det har hjälpt mig och mina vänner att säkerställa att våra akademiska arbeten är helt unika. Plag.se är lätt att använda och ger snabba resultat. Det är också mycket prisvärt och har ett brett utbud av funktioner som gör de
Paulina Vilowitz

14 februari 2022

rating
Super bra!!!!! Jämfördes med urkund och plag var mer exakt i plagiatkontroll.
Next arrow button

Skapa jättefina uppsatser med hjälp av vårt verktyg

thesis
Plagiatkontroll
speech bubble tail