För pedagoger

Kraft för pedagoger

Gratis professionell plagiatkontrolltjänst för pedagoger världen över.
Upp till 20 kostnadsfria dokument per månad

eller läs mer

EducatorWindowDesktop
Prioritetskontroll
speech bubble tail
Realtidskontroll
speech bubble tail
Databas med vetenskapliga artiklar
speech bubble tail
Detaljerad rapport om textlikhet (plagiat)
speech bubble tail
Kärndatabas
speech bubble tail
Real-time check
speech bubble tail
Trustpilot
Kostnadsfri plagiatkontroll

Fördelar för pedagoger

Two column image

Med vår tjänst har det aldrig varit enklare att kontrollera eventuellt plagiat och säkerställa ett riskfritt resultat.

  • Exakta och detaljerade resultat
  • Dechiffrera omskrivningar på en AI-nivå, inget behov av att göra något mekaniskt arbete
  • Nästan omedelbar kontroll – tar högst några minuter
Stort omfång

Databaser

Two column image

Vi kommer att utföra en omfattande kontroll av din uppsats mot alla våra databaser, inklusive internetartiklar och vetenskapliga artiklar. Vår jämförande databas innehåller för närvarande miljarder dokument, såsom webbsidor, artiklar, uppslagsverk, tidskrifter, böcker och vetenskapliga artiklar, bland annat.

Teknologi

Real-time check

Two column image

Vårt system är utformat för att upptäcka likheter med uppsatser som har publicerats så sent som för 10 minuter sedan på välkända webbplatser. Detta säkerställer att användare effektivt kan identifiera eventuella matchningar med nyligen publicerat innehåll, vilket möjliggör noggrann plagiatkontroll och säkerställer integriteten i deras arbete.

Denna funktion visar sig vara mycket värdefull eftersom den gör det möjligt för användare att jämföra sina uppsatser med nyligen publicerade artiklar och därför säkerställer deras verks relevans och originalitet.

Hoppa över kön

Prioriterade kontroll

Two column image

Dokumentverifiering är en process som kräver avsevärda resurser och kan ta en betydande tid att slutföra.

Kontroller som utförs inom lärarkontot kommer att ha företräde framför de som utförs av andra användare.

Databaser

Databas med vetenskapliga artiklar

Two column image

Vår databas med vetenskapliga artiklar är unik med mer än 80 miljoner vetenskapliga artiklar från de populäraste akademiska förlagen.

Om du aktiverar det här alternativet kan du kontrollera din uppsats mot innehållet i en mängd kända förlag som Oxford University Press, De Gruyter, Ebsco, Springer, Wiley, Ingram och andra.

Genom vårt samarbete med CORE erbjuder vi tillgång till en stor samling forskningsartiklar som samlats in från många Open Access-dataleverantörer. Dessa leverantörer inkluderar arkiv och tidskrifter, vilket säkerställer ett heltäckande och mångsidigt utbud av vetenskapligt innehåll. Med den här tillgången kan du enkelt utforska miljontals forskningsartiklar, vilket underlättar dina akademiska sysslor och förbättrar dina kunskaper inom olika områden.

Information är viktigt

Djupkontroll

Two column image

Funktionen för djup plagiatkontroll omfattar en djupgående sökning i sökmotorernas databaser. Genom att välja det här alternativet kan du få en mer exakt och exakt plagiatkoll för ditt dokument. Denna grundliga granskning säkerställer en omfattande analys, och lämnar ingenting ogjort när det gäller att identifiera potentiella likheter och leverera en mer tillförlitlig bedömning av originaliteten i ditt arbete.

En detaljerad plagiatkontroll ger mycket mer detaljerad information jämfört med en vanlig kontroll. Det tar dock längre tid att slutföra.

Detaljer gör skillnaden

Plagiatrapport

Two column image

Med en detaljerad rapport får du möjligheten att undersöka ordentlig originalkällorna till de markerade likheterna i ditt dokument. Den här omfattande rapporten går utöver enkla matchningar och inkluderar omskrivna avsnitt, citat och alla fall av felaktig citering. Genom att förse dig med denna omfattande information ger den detaljerade rapporten dig möjlighet att utvärdera ditt arbete effektivt och göra de nödvändiga ändringarna för att förbättra integriteten och noggrannheten i ditt dokument. Det fungerar som en värdefull resurs för att förbättra kvaliteten på ditt skrivande och säkerställa att ditt dokument uppfyller de högsta standarderna.

4,2/5
Supportpoäng
1 M
Användare per år
1,6 M
Uppladdningar per år
129
Stödda språk
Rekommendationer

Det är vad folk säger om oss

Angela Chen

11 mars 2024

rating
Jätte bra, man kan lita på den
Anahit Vagoian

7 september 2023

rating
Väldigt bra hemsida för plagiat kontroll. Jag är nöjd
Raeef Bshara

24 maj 2023

rating
mycket bra web app! gillar hur väl strukturerad app layouten är
Oskar Lantz

4 februari 2023

rating
Plag.se är ett användarvänligt och effektivt verktyg för att hitta plagiat. Det har hjälpt mig och mina vänner att säkerställa att våra akademiska arbeten är helt unika. Plag.se är lätt att använda och ger snabba resultat. Det är också mycket prisvärt och har ett brett utbud av funktioner som gör de
Paulina Vilowitz

14 februari 2022

rating
Super bra!!!!! Jämfördes med urkund och plag var mer exakt i plagiatkontroll.
Next arrow button

Kraft för pedagoger

education
Upp till 20 kostnadsfria dokument per månad
speech bubble tail