Vår berättelse

Grunder

Plag inbjuder elever och lärare att uppnå de bästa akademiska resultaten utan att vara rädda för att experimentera. Att misslyckas är en process av att försöka och växa, medan icke-misslyckande är det slutliga målet och det önskade resultatet. Vi skapar en plats som inbjuder dig att göra ditt bästa och lovar utmärkta resultat.
About header illustration
Vår berättelse

Grunder

Two column image

Plag grundades 2011 och är en pålitlig global plattform för förebyggande av plagiat. Vårt verktyg gynnar både studenter, som strävar efter att förbättra sitt arbete, och lärare, som syftar till att främja akademisk integritet och etik.

Vi används i mer än 120 länder och fokuserar på att tillhandahålla textrelaterade tjänster, särskilt detektering av textlikhet (plagiatkontroll).

Tekniken bakom Plag har noggrant utvecklats för att stödja flera språk, vilket gör den till världens första verkligt flerspråkiga verktyg för att upptäcka plagiat. Med denna avancerade förmåga är vi stolta över att kunna erbjuda dedikerade plagiatavslöjande tjänster till individer över hela världen. Oavsett var du befinner dig eller vilket språk ditt innehåll är skrivet på, är vår plattform utrustad för att möta dina behov och säkerställa korrekt och tillförlitlig plagiering.

Vår kärna

Teknik och forskning

Two column image

Företaget investerar ständigt i skapandet av ny textteknik och förbättringar av redan existerande. Förutom att erbjuda världens första verkligt flerspråkiga verktyg för att upptäcka plagiat, samarbetar vi med universitet för att ständigt skapa och förbättra våra verktyg och tjänster.

Låt oss göra ditt papper perfekt tillsammans

document
Flerspråkig
speech bubble tail
Artificiell intelligens-teknik
speech bubble tail
4,5 på Trustpilot
speech bubble tail