Om oss

Trevligt att träffas

Företag

Plag.se är den globala leverantören för plagiatupptäcktstjänster och betjänar kunder från mer än 90 länder världen över. Vårt företag fokuserar på att tillhandahålla textrelaterade tjänster, specifikt relaterade till likhetsupptäckt och plagiatkontroll. Plag.se utvecklar sin teknik ur ett flerspråkigt perspektiv, vilket gör att vi kan tillhandahålla dedikerade plagiatupptäcktstjänster för klienter i USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Litauen, Lettland med flera.

Plag.se grundades 2011. Den ägs av LLC Lingua intellegens som är stationerade i den fantastiska centrala europeiska staden Vilnius, Litauens huvudstad.

Om plagiatföretaget
Plagiatteknik och forskning

Teknik och forskning

Företaget investerar konstant i skapandet av nya textteknologier och förbättrar de redan existerande. Vi är stolta över att kunna presentera världens första helt flerspråkiga verktyg för att upptäcka plagiat, som vi skapade när vi arbetade i en multinationell miljö. Plag.se samarbetar med universitetsklienter för att konstant skapa och förbättra sina verktyg och tjänster för text och plagiat. Om du har några frågor eller förslag på partnerskap, var vänlig och fyll i kontaktformuläret nedan.


contact info